12. helmikuuta 2013

Tuesday outfit

IMG_9707.JPGIMG_9709IMG_9702IMG_9712asukuvaaaToppi - Only / Musta läpikuultava paita - Gina Tricot / Farkut - Esprit / Kaulakoru - Six (Saksasta) / luokkasormus täältä / Rannekoru - Spiritstore

Tässä vähän kuvia mun päivän asusta! Mulla oli tänään tosi kiva päivä ja toivottavasti tää hyvä fiilis jatkuu iltaan asti! Saatiin saksan kokeet takasin ja sain 10+ ! Tosin tt:n kokeen numerot näky wilmasta ja siitä tuli 7½....mut en anna sen nyt häiritä ! :)
Huomena ois vielä ihan normaali koulupäivä mut torstaina ja perjantaina on sitten vähä kaikkee erilaista ohjelmaa. Torstainahan on siis ystävänpäivä ja sillon ehkä kai ? on jotain ohjelmaa, en oo kyllä ihan varma, niin meille yhessä vaiheessa sanottiin :D Ja sitte perjantaina mennään kattomaan vanhojen tansseja! En nyt muuta tässä höpise, oon yrittäny miettii tätä tekstiä puol tuntia mut en keksi mitään, joten meen kattomaan vanhoja salkkarijaksoja dvd:ltä! Kertokaa haluutteko näitä päivän asuja enemmän?

ps. ja lisää kuvapostausehdotuksia TÄNNE !

6 kommenttia:

  1. miten sä 10plussan siit sait??:--D onks teil saksas Ulla? itte joskus parisen vuotta sitte opiskelin yläasteel ja meil oli kans Ulla saksas sekä englannissa, tykkäsin kovasti opettajasta ja onki jo iso ikävä ku lähin helsinkiin jatko-opintoihin!:/ no, jos joku päivä pääsiisin sinne päin nii tulisin moikkailee vanhoi opettajii!:) Mukava blogi mut en valitettavasti jää seuraamaan kun ei oo tiliä täällä:/

    - Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en oikee tiiä... :D Ja joo, on Ulla sekä saksas, että englannissa ja onhan hän tosi mukava!:)

      Poista
  2. kiva blogi:) mul ois pari kysymystä ja ois kiva jos vastaisit näihin äkkiä:) elikkäs;

    - ite haluisin järkkärin mut miten saan vanhemmat puhuttua ympäri?
    - voitko tehä pian mydayn?

    ja ei oikeestaan muuta ku et oot ihana <3 ((((((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw..sulosta :))) mut joo erika, nää asukivat on ihanii :))

      Poista
    2. Aaw, ihana toi ano :') mutjoo erika, tee vaa näitä, nää on kivoja ! :)

      Poista
    3. Kiitti Enni!:)
      Ja ano: Voin tehä mydayn tässä piakkoin, jos vaan on sellanen päivä että tapahtuis jotain muutakin ku mun perus tylsää arkea :D Ja no en oikeen tiiä että miten saisit sun vanhemmat suostuteltua. Ite vaan sanoin, että kun sillä saa niin paljon parempia kuvia kuin pokkarilla, tosin mun kamera oli silloin rikki niin sen takia varmaan tuon sain.

      Poista

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm