16. helmikuuta 2013

wanhoja ja tämä lauantai

IMG_9720IMG_9721IMG_9722IMG_9724hjhkIMG_9755IMG_9759IMG_9760-tile Neule - H&M / Toppi - Gina Tricot / Housut - Dr. Denim

Moi ! Tää viikko meni taas niin nopeesti että huhhuh, tää vauhti oikeesti alkaa kohta pelottaa mua...
Tiistaina viimeks kirjottelin tänne blogin puolelle ja tässä tiistain jälkeen, keskiviikkona oli ihan normi koulupäivä, torstaikin oli, koska ei nähty ees abeja kun oltiin sielä hiihtämässä....... Mutta nyt on peruskoulun hiihto sitten ohi! Perjantaiaamuna käytiin kattomassa wanhojen tanssit ja ihania pukuja sielä taas oli ja tytöt tosi kauniina ja pojat komeina ! Tänään lauantaina sitten oltiin tosiaan Kipsun ja Tiian, parin ala-astelaisen ja musan opettajan kanssa laulamassa mummoille ja papoille, kun tänään oli se joku koko maan laajunen SPR Sydäntalvi -evakuointiharjotusjuttu. Esitys meni ihan hyvin ja oli ihana kattoa niitä vanhuksia kun ne hymyili siellä ja vielä kiitteli jälkeenpäin! :) 
   Huomenna olis tarkotus mennä luistelemaan mun yhen tosi hyvän ystävän kanssa, ihanaa nähä Iisaa taas pitkästä aikaa! Nyt jatkan mun iltaa rennosti Putouksen kattomisella ja datauksella. Hyvää viikonloppua vielä kaikille!
 

2 kommenttia:

  1. alotin sun blogin lukemisen ihan äsken ja oon silmäilly näitä sun postauksia. huomasin et taidat olla syväsydäminen, iloinen ja mukava ihminen, etkä mikään wnb-bloggaaja richbitch ::) kuvat ihania, postaukset kivoja ja siisti ulkoasu, tosimahtava blogi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla että tykkäät! Kiitti paljon!:>

      Poista

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm