30. tammikuuta 2013

Yhtäkkiä sydän tekee miten sydän haluaa

IMG_9586IMG_9588IMG_9592IMG_9598IMG_9597IMG_9591Moi! Tässä kuvia vähä tältä viikolta, en nyt kauheesti oo kamera kädessä heilunu kun noi koulujutut vie niin paljon aikaa... Mun ajatuksetki on iha sekasin ja tää päivä on ollu jotenki kauheetaa säätämistä. Ehkä nää mun ajatukset jossain vaiheessa selkiytyy.... ainahan sitä voi toivoa !
  Viikko onkin taas jo puolessa välissä, tää viikko on menny kauheen nopeesti, niin kun kaikki muutkin viikot... Ja toi ilma on iha kauhea! Meillä ainakin sataa lunta ihan hulluna ja tuulee niin, et tuntuu et talo lähtee kohta ilmaa!
   Mutta en nyt enempää kirjota, aattelin vaan tulla pikasesti käymään koneen ääressä kirjottamassa teille postauksen, mut huomaan et oon tässä istunu jo kohta tunnin. Nyt mua nimittäin kutsuu saksan kirja, koska koe huomenna! Kirjaesitelmääkin vois vielä vähän viimeisteillä, koska sekin sattuu just sopivasti huomiselle! Ja ruotsin sanatkin on huomena, mutta taidan jättää ne ihan suosiolla lukematta... Kivaa loppuviikkoo kaikille! Postausta tulossa varmaankin loppuviikosta :-)

ps. toi kuvassa näkyvä vadelmatrip on jotain niin parasta, miksei sitä myydä tölkeissä ?!

2 kommenttia:

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm