15. maaliskuuta 2013

lähdetään kauas pois♥

IMG_0320IMG_0302IMG_0316IMG_0324IMG_0326Nyt on kouluviikko takana ja ens viikko onkin sitten vapaa! Ens yönä nimittäin sitten suunta viikoks Ylläkselle!♥ Ihanaa päästä sinne taas, voi nollata aivot kaikista koulujutuista ja sitten ehkä on voimia jaksaa tää kevät loppuun.
Noissa kuvissa näätte hiukan mun tän päivän asua ja lookia, tykkään hirmusesti tosta paidasta minkä ostin sillon Bikbokista! Tänään oli ihan normi koulupäivä, ei mitään erikoista. Paitsi mantsan tunnilla meille piti pienen esitelmän Briteistä näitten comeniusprojektien kautta vaihtoon tullut opettaja ja kun kuulin sen puhumassa englantia, niin tuli sellanen olo et miksei voi olla jo kesä ja lähtisin sinne Brightoniin jo! Mutta tää Ylläksen matka nyt ensin ja sit voi alkaa haaveilemaan siitä kielimatkasta... ;) Tää päivä onkin kulunu pakkailun merkeissä ja nyt on kaikki suunnilleen pakattuna, että yöllä sitten joskus 4 aikoihin suunta kohti Yllästä!
Mä koitan vielä ehtiä tehdä teille ens viikolle jotain ajastettuja postauksia, mutta nyt toivotan kaikille hyvää viikonloppuu ja ens viikkoo, palaillaan viimeistään sitten viikon päästä sunnuntaina! :-) Pitäkää kiva viikonloppu ja viikko kaikki ihanat!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm