10. toukokuuta 2013

via instagram

INSTAGRAM[1] lähös kouluu joku päivä [2] katoin lätkää yks ilta [3] viikko sitte aamulla lähös kouluu [4] join kuumaa kaakaoo sillon ku oli kurkku kipee ja yskäINSTAGRAM1[1] Tän perjantain asua [2] Yks päivä matikantunnilla [3] Asu joltain päivältä tältä viikolta [4] Vappuna Heinillä syötiiin aivan sairaan hyviä hamppareita!

Heippa! Mul on ihan maanantaiolo, mut kai se on vaan tyydyttävä siihen, et huomen onki lauantai eikä saa mennä kouluu.... No ei vaa, ihanaa et viikonloppu!
  Tää viikko on menny ihan hirveen nopeesti ja mulla onkin oikeestaan tavallaan enää 6 koulupäivää, koska sitte meillä alkaa se päättötyön tekeminen. Keskiviikkona Mari tuli meille ja mentiin illalla Kausalaan kattomaan Brädiä kun se esiinty. Kun Brädi lopetti suunnattiin syömään matkakeitaalle ja sieltä sitte ajeltiin meille. Eilinen oliki sit vapaa ja tänään tosi jees koulupäivä, saksaa ja enkkuu ja näi :-) Fyssan koekki oli tänään ja tyytyväinen oon jos ees 7- saan... Toi lukeminen nimittäin vähä jäi... Kauhulla vaan mietin lukioo, miten sielä jaksan lukee kokeisiin!
  Viikonlopuks mul ei oo mitään suunnitelmia, muuta kun että äitienpäivä ja mennään ensin kait iskän vanhemmille syömään ja sen jälkeen mummille synttäri/äitienpäiväkahveille! Äitienpäivänä sitten luultavasti seuraavan kerran postausta! :-)

p.s. unohin sillon keskiviikkona päivän aikana kuvata sitä myday-videoo ja aamulla mulla tuli niin kiire, etten ehtiny oikeen kuvata mitään ja kun ajoin skoballa kouluun niin mietin et miks tää ei kulje kovempaa et varmasti myöhästyn! :-D Mut niin, aattelin vaan kysyy, et haluutteko sen silti tänne blogin puolelle, vaik siin ei oo kun muutamii videoklippei vai jätänkö sen suosiolla kokonaan editoimatta ja teen joku päivä paremman? :-) Teen kyllä joku päivä paremman kuitenki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm