20. toukokuuta 2013

Ostosvideota ja kuulumisia

 
Moi! Täällä taas pitkästä aikaa ja tällä kertaa videon kanssa! Lauantaina tosiaan olin Tiinan kanssa Lahessa shoppailemassa ja tänään oli sitten "vika" koulupäivä. Outoa, et peruskoulu on iiiiiihan viime metreillä!
Viime viikolla oli peruskoulun viimenen koe, mun reisi venähti/revähti liikkatunnilla, oli kokeitten palautusta ja äikän tutkielman palautus ja viimeset tunnit joka aineesta! Kaikista haikein olo jäi viimesestä ruotsin tunnista, meijän ruotsin tunnit on ollu vaan jotain parhautta mahtavan opettajan ansiosta!♥ Mutta tosiaan, nyt alkaa päättötyön tekeminen, ei millään toisaalta jaksais, mut pakko... :D Huomena pitää mennä lukioinfoon mistä pääsenkin sit kotiin 12.20.
Ei sitä voittoa sitten tullu lätkässä eikä euroviisuissakaan. Mun euroviisujen kattominen loppu vähän ikävästi, kun ukkosella katoin niitä telkkarista ja yhtäkkiä kuulu poks ja meiltä meni sähköt ja mun telkkari sitten hajos samalla.... Nyt kieltämättä hieman vituttaa, koska en tiiä koska toi viedään korjaukseen, vai kannattaako ees korjata vai ostaa saman tien uus... Mutta nyt jatkan koneella gossip girlin kattomista, palaillaan tän päivän kuvilla vielä jossain vaiheessa! :-)

1 kommentti:

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm