15. kesäkuuta 2013

Tampere DAY 2 & 3 +videoo

IMG_3512IMG_3513IMG_3518En jaksanut torstai-iltana tulla postailemaan, joten nyt kotona kun on aikaa niin aattelin tulla kertomaan teille vielä loppureissusta.
   Torstaina mentiin Särkänniemeen melkein koko päiväks, illalla sitten vielä kiertelin niitä Hämeenkadun kauppoja ja kävin Stockmannilla. Vesisateessa sitte juoksin hotellille ja mentiin sit hotellin alakerrassa olevaan Huviretkeen syömään ja sielä odottettiin semmonen tunti ruokaa, mutta on se ruoka niin hyvää et se oli sen arvosta♥ Julkkiksiaki tuli tällä Tampereen reissulla nähtyä ihan tarpeeks :-D Novan juontajat ne Tuomas Enbuske, Aki Linnanahde ja Minna Kuukka käveli meit kadulla vastaan ja oli meijän kans samas hotellissa, Jethro Rostedt oli siel Huviretkes samaa aikaa ja Elastinen meijän kaa samas hotellis ja se istu eilen aamupalal meijän viereises pöydäs :-D
   Eilen siis tultiin kotiin, mut oisin kyl ihan mielelläni jääny sinne...♥ Mutta tässä teille vielä pieni videokooste, ärsyttää vaan ku aina unohan, että pitäis kuvata niit videopätkii ja sit huomaan, että videosta tuli taas tosi lyhkänen, eikä sellanen kun oisin halunnu. Mutta toivottavasti pidätte tästä! (biisi on hyvä ;-D)

2 kommenttia:

  1. niin paljon tuttuja maisemia, tuli ikävä vanhaan kotikaupunkiin (':
    -miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullaki on ikävä sinne, vaik eilen tulin pois:( mut on Tampere kyl ihana:')

      Poista

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm