22. huhtikuuta 2013

You're in my head, wish I knew how to get you out

IMG_9051IMG_9031-tileIMG_9032Housut, Seppälä / musta paita, H&M / Takki, Seppälä / Huivi ja aurinkolasit, Gina Tricot

Moi! Tässä tän päivän asua, tuola ulkona on ollu tänää aivan ihana ilma! Huomiseks se onkii sit vissii jo luvannu vesisadetta... Aamulla, tai oikeestaan yöllä heräsin kurkkukipuun ja yskään ja sitä onki nyt sit jatkunu tän koko tän päivän. Saas nähä tuunko ihan kunnolla kipeeks... 
Kokeista ollaan saatu tänää numeroita takasin, mantsasta 8½ ja atk:sta 8+. Äikän numeron pitäis ilmestyy tänään kuulemma wilmaan ja enkun valtakunnallisen numeroa en ees haluu tietää, koska se meni niin pielee... Tällä viikolla sitten luvassa huomenna ussan koe ja torstaina matikan valtakunnallinen! Äikän tutkielmakin pitäs alottaa ja miettiä mitä teen päättötyöks... hohhoijjaa!
Mun elämään ei tällä hetkellä kuulu mitään muuta ku koulukoulukoulukoulu... Kuinka tylsää! Nyt tarvis jotain piristystä tähän arkeen, ees päiväks päästä johonki vähä kauemmas täältä! Mut täälä mä vaan istun, jos en tee koulujuttuja niin sitte istun koneella. Ja ainiin, nyt voisin alkaa muokata teille sitä my day-videota, vihdoinkin, kun muistan! Hyvät maanantai-illan jatkot kaikille! :-) Toivottavasti teijän elämä ei oo yhtä tylsää ku mulla... :-D Oisko teillä muuten jotain postausehdotuksia?

1 kommentti:

  1. Mun koulumaailma on samanlaises kaaoksessa eli tunnen tuskasi! Mut hei ihanan aurinkoisia kuvia sulla : ))

    VastaaPoista

Canon EOS 1100D
18-55 mm, 50 mm ja 55-250 mm